Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkópok

Rák: Kizárólag a munkával foglalkozol és úgy teszel, mintha az elmúlt hetekben, hónapokban semmi más dolgod sem lett volna, mint az előmeneteleddel foglalkozni. Lett volna, csak éppen a strucpolitikádnak köszönhetően nem foglalkoztál semmivel. Eljön az idő, majd amikor foglalkoznod kell mással is.

                                                                        -

Halak: Az elmúlt napok unalmához képest a mai napod már aktívabb lesz, de még mindig nem éri el azt a szintet, amire azt mondod: ez igen. Szépen lassan, fokozatosan térj vissza az élet napos oldalára. Hidd el, szép élmények várnak még rád.

                       

Vízöntő: A mai napodat - ha teheted - szenteld kizárólag magadra. Masszázs vagy egy jó úszás, bármi olyan program jöhet, amit régóta halogatsz. Ma van a napja, hogy beteljesüljön. Élvezd, hogy megteheted.

                  -

Bak: Úgy érzed, mostani életeddel semmi gond, és bár kizárólag a munkával foglalkozol, nagyon nem is hiányzik semmi. Egy idő után azonban neked is feltűnik majd, hogy milyen rossz az üres lakásba hazatérni...
                                                                -

Nyilas: Ma irtó feszült leszel, de ez nem csak annak köszönhető, hogy magánéleted mostanában egyenlő a katasztrófával, hanem annak is, hogy munkahelyeden zéró ingerek érnek. Nem nagyon tudsz most mit csinálni, viseld, tűrd, tudni fogod, mikor kell majd lépned
                                                                                    -

Skorpió: Igen, sokan mondják azt, hogy a nagy krízis után idő kell, hogy az ember újra elinduljon előre, de azért nem ártana már a négy fal közül kicsit kinézegetned. Nem kell minden estére társas összejövetelt szervezned, de próbálj meg egy kicsit szórakozni.

                                                                          -

Mérleg: A béka feneke alatt a hangulatod, ami sajnos amilyen hirtelen jött, nem múlik el olyan hirtelen. Ne küzdj ellene, mert azzal csak plusz energiával látod el ezt az érzést. Valami oka van, idővel kiderül majd.
                                                                                     -
Szűz: Ha úgy érzed, ki kell mondanod, hogy sajnálom - akkor mondd ki. Ne foglalkozz azzal, hogy milyen fogadtatásra talál, tégy meg minden tőled telhetőt, hogy a helyzet javuljon - nyugodtabban alszol majd és ez azért már fél siker.

                                                                                               -

Oroszlán: Nyaraláson gondolkozol, de anyagi helyzetedet tekintve nem biztos, hogy összejön a tengerparti kiruccanás. Nem baj, az sem rossz, ha Balatonon lazítasz majd egy hétig - bár nem biztos, hogy az sokkal olcsóbb lesz. Nézelődj, érdeklődj

                                                                                        -

Bika: Jól jönne a kis lelkednek, ha kiszakadnál a megszokott hétköznapokból. Legyél bátor, menj, indulj előre, hagyd magad mögött a problémákat és bízz a jövőben, mert most valami nagyon jó dolognak kell történnie.

                                                                  -

Ikrek: Megvan a nyaralás időpontja és te azon agyalsz, vajon át tudod-e addig valamennyire formálni testedet. Ha a jövő héten is csak agyalni fogsz és nem futni a Szigeten vagy aerobic órán izzadni, a válaszunk: nem.
                                                                      -

 
Kos: Kimerült és fáradt vagy, az elmúlt napok melege nagyon megviselt téged, semmit nem aludtál éjszaka. Ennek okán elég paprikás hangulatban leszel ma, amit szerencsére szeretteid jól kezelnek majd. A munkatársaid már kevésbé.